Get Adobe Flash player

Svjedočanstva

 heart-penda

..........

Kada pomislim na Suzanu odmah to povezujem sa anđelima i radošću.

Imam osjećaj da u mojoj vezi sa Suzanom je sve povezano sa anđelima. Upoznale smo se na radionici anđela, zajedno nastavile svoj duhovni put i sve je to uvijek bilo obavijeno anđelima.

I zato znam i sigurna sam da ona je odabrana od tih predivnih bića da prenosi njihove poruke nama. Ona je njihov glasnik na ovoj planeti.

A ja sam zahvalna anđelima da su mi Suzanu doveli u moj život. Mogu samo reći da je moj život bogatiji otkad je Suzana ušla u njega. I da sam počašćena da imam baš nju za prijateljicu.    

Već dvadeset godina se bavim duhovnošću i raznim tehnikama iscjeljivanja. Bez pretjerivanja malo je onih kojima bi ukazala povjerenje da rade na meni, mojoj obitelji i na mojim problemima. Možda sam prezahtjevna ali to sam ja. U mojim visokim kriterijima po kojima procjenjujem učitelje i iscjelitelje ona je daleko premašila mnoge koje sam imala priliku upoznati. Izvanredno intuitivno očitavanje, ulaženje u bit problema i mogućnost rastvaranja istih je samo pokazatelj povezanosti sa višim sferama. Izrazito suosjećajna, samozatajna, pouzdana.

Meni je njena najveća kvaliteta razumijevanje koje ima prema ljudima sa kojima radi. Bez osude i prebacivanja. Sa velikom ljubavlju i strpljenjem. I veselost koja pršti oko nje – mora da je ta njena zarazna radost i dovela anđele u njen život. Mogu preporučiti Suzanu svima kao terapeuta, kao učitelja, kao savjetnika, prijatelja…i još ćete se zabaviti. S ljubavlju,

Dijana

.......

Iako nisam bila sasvim spremna mijenjati svoje dobro utabane staze, tragala sam za novim perspektivama,  jer sam ciljeve postizala uz veliku žrtvu, gubitak energije i kroničnu iscrpljenost.

Zelja za pronalaskom novih izvora energije dovela me je do Vas i već nakon par susreta moje zdravstveno stanje je bilo puno bolje. Osjećala sam da bih mogla nastaviti s duhovnom pustolovinom mnogo dalje, u jedan novi i fantastični svijet.

Odlazak na radionice, susreti s Vama, meditacije cine da je svaki moj dan ispunjen novim i zanimljivim doživljajima i iznova me očarava. Danas vise uživam u sadašnjem trenutku, odnosi u obitelji i s prijateljima su kvalitetniji i harmoničniji, a istovremeno ne zanemarujući sebe.

Hvala Vam Suzana i hvala Anđelima!  

Nada

........

U susretima s Vama.....                                 

ohrabrili ste me da se suočim sa sobom i svojim "demonima".

Unijeli ste neophodnu energiju i optimizam u moj život.Svojom kreativnošću, intuitivnošću omogućili ste mi  da dođem do potpuno novih rješenja i da se fokusiram na sebe. Otvorili ste mi svijet anđela koji mi svakodnevno nesebično pomažu svojom bezuvjetnom ljubavlju.

Hvala anđelima, hvala Vama.

Pozdrav Luna

 flower-red-rose-wallpaper-53cd72a94855b

............

Posjetivši Suzaninu stranicu, prvo sam primijetila boju – anđeoska je.  Kako znam ? – Suzana me naučila jednom dok sam imala priliku biti njenom radnom kolegicom, odnosno ona mojom – svejedno. Dakle, Suzana je moja draga kolegica s kojom sam dijelila jedan period mog radnog vijeka. Inače, imam dosta jaku intuiciju, u to sam se uvjerila puno puta, između ostalog, kad sam saznala da ću dobiti novu kolegicu – upravo Suzanu.

Intuicija mi je govorila da će Anđeli biti bitni, nisam znala odakle taj osjećaj, ali sam odmah na svoj radni stol postavila sličicu Anđela, no i Suzana  je sa sobom donijela i postavila na svoj radni stol sličicu Anđela djelo iste autorice i valjda iz iste serije radova – da li je to slučajnost, da li me je moj Anđeo podsjetio da je on ta moja intuicija i da je uvijek sa mnom,  ili je to prepoznavanje  iste duhovne valne dužine sa Suzanom, ili su se Anđeli samo igrali (oni su inače jako zaigrani, veseli, vole raditi 'nepodopštine')? I tako je započela naša priča o Anđelima, o Anđeoskim karticama  – i da, pogodila sam koje će boje biti moj Anđeo kojeg će mi ona donijeti s karticama!

Suzana mi je prilikom jedne seanse rekla da je moj Anđeo zapravo Anđelica  – jedna bećarica, vesela, kreativna, nemirna cura (iako Anđeli nemaju spol, mogu biti sve što požele – ptica, oblak, cvijet, dijete, muškarac, žena, mačka, pero, vjetar, kišna kap iz vedra neba ... na nama je da ih prepoznamo – čista intuicija).

No, postoji i jedna jako ozbiljna priča o Suzani. Naime, 1. ožujka prošle godine firma u kojoj je radio moj suprug prodana je drugom vlasniku, a on i veliki dio njegovih kolega ostali su bez posla, pod različitim uvjetima su otpuštani, neki kroz trenutni otkaz, neki su ostvarili pravo prijave na burzu nakon odrađenog otkaznog  roka … I jedni i drugi su odlučili ne očajavati nego zbiti redove i sami krenuti  iznova  u ovim teškim recesijskim vremenima. Odlučili su svoje otpremnine i sudbine svojih obitelji  uložiti u pokretanje vlastite firme - kao partneri.J ednog tako stresnog dana ja sam Suzanu  zamolila da angažira i svoje Anđele  – odmah mi je rekla da će sve biti u redu i da će se posao pokrenuti, ali da će imati i izdajica u svojim redovima i problema sa strateškim partnerom, tako je i bilo – troje kolega podleglo je prljavom pritiskunovog vlasnika i napustilo ih, no i strateški partner u poslovanju okrenuo im je leđa iako ih je uoči osnivanja firme  podržavao i obećavao im nastavak suradnje i  podršku.

Dakle, Suzana je bila u pravu, bez obzira na sve okolnosti, firma mog supruga i njegovih partnera je uspjela i 1.  ožujka ove godine proslavila svoju prvu godišnjicu postojanja, više nitko od kolega nije na burzi, svi žive od svoga rada, posao napreduje, rade punim kapacitetom i svi bivši poslovni partneri (iz vremena stare firme ) – osim 'strateškog', su nastavili suradnju, već im se u samom startu pokazalo da 'strateškog partnera' zapravo ni ne trebaju – njihova jednogodišnja poslovna bilanca je vrtoglava - SUZANA JE BILA U PRAVU!

Kristina P.

..............