Get Adobe Flash player

 Istraživanje duhova i sličnih neobičnih fenomena

    8 Andeli i neboNema osobe koja se bar jednom u životu nije suočila sa nekom od situacija gdje je vidjela neke čudne likove i uplašila se tih događa kao dijete ili već odrasla osoba. Naravno, da vas ne proglase ludim nikome o tome ne pričate.

    To su događaji kada vidite neke od prikaza ili sjene možda tek krajičkom oka, nestajanje raznih predmeta u stanu, čudni zvukovi, nemira i straha koje prate niz sličnih neobjašnjivih fenomena i situacija.

    Sve te fenomene/situacije koje ni sama nisam imala mogućnost objasniti prihvatila sam sa znatiželjom te sa svojom ekipom krenula u istraživanje.

    Radom, učenjem na tim istim paranormalnih događajima usavršila sam se koristeći neke od svojih tehnika u kojima dobijem sliku tj. razlog tih ometača u određenom prostoru.

    Kako sam već i ranije navela iz tog razloga postoji tehnika energetskog čišćenja prostora kojom čistimo te ometače u našem životnom prostoru.

    Uz mene postoji ekipa od 5 članova koji lociraju određeni fenomen jer istraživanje iziskuje određenu tehničku opremu koja nam daje materijalni dokaz i potvrdu o paranormalnih događajima.

 

Pogledajte trideset ponajboljih slika duhova svih vremena