Get Adobe Flash player

Radionice

Radionice

an

 

RADIONICE, VJEŽBE I MEDITACIJE

TERMIN RADIONICA:  http://www.vjerujemuandjele.com.hr/index.php/gdje-smo

 

Radionica: Žena sam ja mogu sve i Prihvaćanje/Oprost/Zahvala

ova radionica namijenjena isključivo ženama

sa ciljem buđenja ženske energije i uspostavljanju kontakta s energijom prirode i ulogu Božica iz mitologije koje su u svakoj od nas negdje skrivena duboko u nama.

Ovaj je svijet od davnina orijentiran je na mušku energiju – razum, logična znanost, fokusiranje na materijalan život.

Dok je u isto vrijeme ženska energija zastupljena u puno manjem obliku – energije ljubavi, intuicije, poštivanja prirodnih zakona.

Zadovoljstvom i ljubav prema samoj sebi dolazimo do osobne moć i mudrost...osim što nama pomaže - pomaže i našoj okolini. kako? jednostavno, čim smo mi u harmoniji i ravnoteži tu istu energiju prenosimo i na sve ostale - na svoju obitelj okolinu, na svoju okolinu.

Ženska energija je nježna, brižna, njegujuća, smirena, intuitivna, mudra, duboka, povezujuća...

Osvještavanjem ženske energije spremne smo iscijeliti zastarjele obrasce ponašanja, buđenjem te žene u nama, jačamo, ispunjavamo i živimo ono što zaista jesmo...

važano je da prihvatimo i zavolimo sebe na istoj radionici rade se vježbe  Prihvaćanja / Oprosta / Zahvalu

"Želite i samo časak biti sretni? Osvećujte se. Želite li uvijek biti sretni? Opraštajte." (Henri Lacordaire)

Kako oprostiti? Mnogi ljudi trpe zbog toga što žive s trajnim negatvnim osjećajem. Živjeti zlovoljno, makar to bilo nesvijesno od nas traži puno energije, sve to popraćeno sa nizom negativnih osjećaja koji lako uzrokuju/aktiviraju stres. Opraštanje uistinu pripada dvaju svijetova: ljudskom i božanskom. Također, u shvaćanju opraštanja postoje dvije velike greške koje treba izbjegavati. Prva - je svođenje opraštanje na čisto i jednostavno ljudsko ponašanje koje bi bilo motivirano strahom ili samilošću i Druga - smatrati opraštanje isključivo Božjom povlasticom. Opraštanje se ne ostvaruje bez ljudske suradnje. Opraštanje je spoj između ljudskog i duhovnog.  "Istina će vas osloboditi." (Sveti Ivan)

Kako i na koji način prihvatiti i oprostiti osobama koje su nas povrijedile, uz određene meditacije i vježbe opraštanja. Kako se uzdiči iznad svih tih prošlih ružnih i loših situacija, i sav taj "kaos" ljutnju, krivnju...bijes.. izbaciti...iz sebe jer to u nam "čuči" kao vječni teret. Kada prihvatimao i oprostimo, tek tada smo spremni krenuti putem svog sklada, unutarnjeg mira, kojem prirodno svaki od nas teži. Sklad i ravnoteža sa samim sobom uz završetak sa Zahvalnošću.

Radionica do 5 žena, trajanje radionice 3-4 sata

Cijena 150 kn

 

Radionica: Putovanje u prošli život sa Anđelima  

Znamo ili smo barem čitali, kako smo živjeli više života i kroz njih mijenjali spol, tijelo, zanimanje, obitelj, državu i još puno toga. Sada, u ovom životu na nesvjesnoj razini ponavljamo neke od obrazaca. Ovo "putovanje" je za one koji su spremni prihvatiti sebe iz tih starih života, života koji su već odavno završili na fizičkoj razini no i dalje su iz nekih razloga emotivno vezani za njih.

Sva ta sjećanja oslobađaju vas da bolje i lakše razumijete događanja i ljude koji su danas oko vas (sa kojima živite ili ste živjeli). Na ovaj način dobivamo priliku da prihvatimo svoju stvarnost, osobe i naravno svoj život koji smo i onako sami izabrali.

Putovanje u naše prošle živote s Anđelima razlikuje se od hipnoze jer ste cijelo vrijeme svjesni čitave situacije te sigurno vođeni uz pomoć naših Anđela, Arhanđela, Višeg Ja i Duhovnih Vodiča. 

Individualno 

 http://blog.neum-bih.com/ne-vjerujete-u-prethodni-zivot-ova-prica-ce-vam-promjeniti-misljenje/

Cijena 300 kn

 

Radionica: Vjerujem u Anđele 

Na ovoj radionici učimo: kako i na koji način razgovarati sa našim Anđelima, dobiti ime svog Anđela, poruku Anđela, tražimo Anđele obilja i još sličnih vježbi koje svi lako i samostalno mogu raditi kod kuće.

Radionica do 10-tak ljudi, trajanje radionice do 3 sata

Cijena: 100 kn

 

Radionica: Iscjeljivanje sa Anđelima 

Na ovoj radionici zajedno sa Anđelima tražimo iscjeljivanje za nas i za naše bližnje, vježbamo kako i na koji način uz pomoć naših Anđela iscjeljivati...

Grupa  do 10 ljudi, trajanje radionice do 3 sata

Cijena - za sve koji redovito dolaze na moje radione BESPLATNO, a za ostale 100 kn

 

RadionicaOtvorimo vrata Anđelima obilja 

Na radionici uz pomoć naših Anđela obilja i kristala tražimo da u naš život unesu što više obilja. Zašto? Jer osim našeg duhovnog učenja, rasta i napredovanja u ovom našem materijalnom svijetu koji smo sami odabrali, potreban nam je novac da živimo i uživamo, ne da patimo. Patnju i siromaštvo nitko od nas ne zaslužuje, osim ako to nije jedan od oblika našeg učenja. No, kada naučimo i "osvijestimo", to iskustvo nam više nije potrebno. Dobro je tu energiju uložiti u svoje učenje, a ne u razne kritike i kukanje. I još nešto jako VAŽNO...nikada, baš nikada ne osuđujte. Osuda vam neće pomoći, nego odmoći u ostvarivanju vaših ciljeva. Zato ne osuđujte osobe koje imaju, niti osobe koji nemaju novac. Pomozimo onima kojima je to potrebno, a uz pozitivne obrasce učimo i od jednih i drugih...i onih koji imaju i koji nemaju novac. Osvjestimo taj svoj mali kut Svemira obilja koji je u nama, koji postoji tu i sada, a sve to samo za naše najviše dobro i dobro onih koji su sada sa nama ili će tek biti.  

Grupa max. do 10 ljudi, trajanje radionice oko 3 sata 

Cijena: 100 kn

 

TERMINI SVIH RADIONICA biti će objavljene  -  NOVOSTI - http://www.vjerujemuandjele.com.hr/index.php/gdje-smo

Molim zainteresirane da mi se jave i rezerviraju termin, isključivo putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili kontakt mob: 098  944 7939

Radionice secodržavaju u Zagrebu, Davora Zbiljskog 1