Get Adobe Flash player

O meni i mom radu

Moje ime je Suzana,

Osim niz seminara i tečajeva vezanih uz ezoteriku, spiritualnost ili alternativu koje sam godinama učila i istraživala, 2003. godine završila sam i diplomirala Neverbalnu komunikaciju na temu Emocije u svakodnevnom životu.

Život me naučio birati stazu ili put svog učenja, nekada kraći, lakši, a ponekad je to bio duži, možda teži.....

Znam da su me te moje teže i duže staze učile strpljenju i prihvaćanju osoba, a sa njima i situacija na tom mom putu života. Zahvalna sam svakoj osobi koja je ušla u moj život makar samo i na tren, dotaknuvši me na svoj poseban način.

Veliku i posebnu zahvalu što se mogu posvetiti ovom radu dužna sam svojoj obitelji koja je uvijek, baš uvijek tu uz mene, podržava me i daje potporu u svemu što radim i učim. Konačno nakon toliko godina shvatila sam, kakvo je olakšanje bez opterećenja radit i baviti se sa nečim što voliš.

Postoji još jedna važnu činjenica da na ovom mom putu imam veliku pomoć mojih Anđela. Nema situacije, događaja od mog rođenja pa sve do danas da nisu prisutni. Anđeli su tu jer uz njih i loše situacije prođu lakše, a tek one vesele trenutke samo sa jos većim osjećajem veselja i euforije.

Kad upoznate Anđele tek tada vidite njihovu ogromnu moć i snagu. Nije važno dali su visoki, niski, ozbiljni, veseli, šareni ili bijeli. Vjerujte mi od tada Vaš život više nije isti.

1 O meni Andeo

Kako moj život tako i moj ulazak u već spomenuto spiritualno istraživanje, energetske terapije ili radionice nisu bez mojih Anđela…. Tražim ih da budu prisutni jer meni i mojim klijentima daju dodatnu sigurnost, mir, zaštitu i veliki blagoslov.

Jednom kada odlučite krenut u svijet Anđela tada ste sa njima uvijek u mislima, dali je to javno ili ne, baš svejedno, oni znaju prepoznat naše misli…budu uz nas kada ih mi to tražimo.

Anđeli su uvijek tu…

Svim svojim učenjem i radom na više duhovnih područja prihvatila sam kako i na koji način biti povezana sa vlastitom duhovnošću u svakom trenu prepuštena porukama Univerzuma koje svakodnevno dobivam putem glasnika i vjernih pomagača, naših Anđela.

Jedna od njihovih poruka je „Mostom od ljubavi, put vodi do Anđela.“

Osim spiritualnim radom i istraživanjem, moj način rada je energetsko iscjeljivanje individualnim pristupom kao i rad u manjim grupama, radionicama.

Moje alternativne, duhovne, ezoteričke i spiritualističke edukacije krenule su od 1990-tih. I na kraju rezime mog učenja: - Anđeoske radionice, Vizualizacija, Intuicija, Kristaloterapija, Reiki, Theta (Osnovni, Napredni, Djeca duge, Intuitivna anatomija i Igra života) Yoga, Osnove Ayurvede, Majstorski tarota, Astrologija, Numerologija.....

Moje učenje nije završilo, jer sam uvijek željna novih znanja, iskustva i učenja.....

Suzana